31 Ιανουαρίου 2012

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το χαράτσι της ΔΕΗ αναβάλλεται για την Τετάρτη 8 Φλεβάρη

Λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται για την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στην Κηφισιά, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ αναβάλλεται για την επόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Κηφισιάς (Πλάτανο). 


Η συγκέντρωση οργανώνεται από την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς ενάντια στα μέτρα ΔΝΤ – ΕΕ – Κυβέρνησης και την Πρωτοβουλία Κατοίκων Κηφισιάς ενάντια στο χαράτσι, με συμμετοχή του Δήμου Κηφισιάς, συνδικαλιστών της ΔΕΗ και δεκάδων μαζικών φορέων που έχουν προσκληθεί.

Ο στόχος παραμένει η μαζική – ενωτική συμμετοχή των πολιτών, η ενημέρωση όλων των δημοτών για τους τρόπους άρνησης πληρωμής του χαρατσιού, καθώς και η δραστηριοποίηση όλων των μαζικών φορέων της πόλης μας (συνδικάτα, πολιτιστικοί & εξωραϊστικοί σύλλογοι, αθλητικές ενώσεις, οργανώσεις, κινήσεις και πρωτοβουλίες), για ένα θέμα που μας καίει όλους.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΠΛΑΤΑΝΟΣ) 

Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς ενάντια στα μέτρα ΔΝΤ – ΕΕ – κυβέρνησης
Πρωτοβουλία Κατοίκων Κηφισιάς ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ
email:  protovoulia-katoikon-kifisias@googlegroups.com
email: epitropikifisias@gmail.com, κινητό: 6974105775
Ιστολόγιο:       http://epitropikifisias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα