29 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδήλωση 11/10: ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                            29/9/2010
Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς ενάντια στα μέτρα των Δ.Ν.Τ.- Ε.Ε. – Κυβέρνησης, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της,  διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση,  την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στις 19.00 στο Δημαρχείο Κηφισιάς στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Διονύσου και Μυρσίνης 2) με θέμα:


ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ    Στην εκδήλωση εισηγητής  θα είναι ο Λεωνίδας Βατικιώτης, οικονομολόγος- δημοσιογράφος, διδάκτορας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

  Μετά την εισήγηση θα επακολουθήσει συζήτηση.

   Ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ένα μήνα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, και τις εξαγγελίες των όποιων διεκδικητών της ψήφου μας, επιμένουμε να στρέφουμε το βλέμμα μας στις συνέπειες των επιλογών του μνημονίου, στις ανάγκες και την ζωή της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων, των απολυμένων, αναζητούμε τρόπους και δρόμους αντίστασης στην βάρβαρη επέλαση απαξίωσης της ζωής μας και της προοπτικής του τόπου μας, διεκδικούμε την απάντηση στους «μονόδρομους» της τρόϊκα και των εγχώριων υπηρετών της.  

“Ξέρουμε πως μας φαίνονται μεγάλοι, επειδή ακόμα εμείς δεν έχουμε σηκωθεί…”

Επιτροπη Αγωνα Κηφισιας   

Ενάντια στα μέτρα Δ.Ν.Τ. – Ε.Ε. – Κυβέρνησης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:     E-mail: epitropikifisias@gmail.com
                             Tηλ.: 6974105775

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα