26 Ιανουαρίου 2011

Στιγμιότυπα από τις κινητοποιήσεις της Επιτροπής για τις συγκοινωνίες


Ζηρίνειο Δευτέρα 24/1/2011

Τη Δευτέρα 24/1 το πρωί στη στάση των λεωφορείων στο Ζηρίνειο και την Τετάρτη 26/1 στο σταθμό του ΗΣΑΠ, η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς διοργάνωσε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για να μην περάσει το Νομοσχέδιο «Αναδιάρθρωσης» των Αστικών Συγκοινωνιών, ενάντια στις αυξήσεις του εισιτηρίου και την εν εξελίξει διάλυση των μέσων μαζικής μεταφοράς.

 

ΗΣΑΠ Τετάρτη 26/1/2011

Μέλη της επιτροπής μοίρασαν την ακόλουθη προκήρυξη, στους επιβάτες και στους εργαζόμενους των λεωφορείων και του ΗΣΑΠ: Προκήρυξη
Στις συγκεντρώσεις τα μέλη της επιτροπής φώναξαν συνθήματα κατά της αύξησης των εισιτηρίων, υπέρ της δωρεάν μετακίνησης για τις ευπαθείς ομάδες και όλους τους εργαζόμενους τις πρωινές ώρες, και κατά της κυβερνητικής πολιτικής διάλυσης της δημόσιας συγκοινωνίας.
Επίσης αναρτήθηκε πανό με σύνθημα:
Η συμπαράσταση των επιβατών και των εργαζομένων ήταν μεγάλη και αυθόρμητη. Υπήρχε οργή για τις αυξήσεις των εισιτηρίων, μεγάλο ενδιαφέρον για σχετικές συλλογικές κινήσεις ανυπακοής στην αύξηση των εισιτηρίων, διαθεσιμότητα για αγώνες από μεγάλο ποσοστό, παρά την ορισμένη απογοήτευση από ένα άλλο.
Η επιτροπή θα ξαναβρίσκεται στο σταθμό του ΗΣΑΠ την Τρίτη 1/2/2011, πρώτη ημέρα ισχύος των νέων αυξημένων εισιτηρίων, στις 6:30 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα