15 Μαΐου 2013

Κάτω τα χέρια από τα αγωνιστικά συνδικάτα


Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2013, το προεδρείο του Συνδικάτου ΙΓΜΕ δικάζεται με κατηγορίες που αφορούν την λειτουργική κατάληψη των εγκαταστάσεων του ΙΓΜΕ στο Ολυμπιακό Χωριό και αφορούσε την τότε Διοίκηση του ΙΓΜΕ που το 2008 καθυστερούσε μισθοδοσία και δώρα, ενώ υπέσκαπτε τη λειτουργία και το κύρος του Ινστιτούτου. Παράλληλα παραμένουν στο δικαστικό απυρόβλητο οι τότε διοικούντες εναντίον των οποίων είχε ζητήσει εισαγγελική παραγγελία το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ).

Είναι εμφανές ότι στα πλαίσια των Τροϊκανικών πιέσεων (εσωτερικού και εξωτερικού) για αίμα δημοσίων υπαλλήλων κατασκευάζονται "επίορκοι"!

Όλοι την Πέμπτη 16 Μαΐου στα δικαστήρια της Ευελπίδων (στις 11:30 πμ.), να στηρίξουμε τους συνδικαλιστές που αγωνίζονται να μη διαλυθεί το ΙΓΜΕ και να μην ξεπουληθεί ο ορυκτός πλούτος της χώρας!

Για να βάλουμε φρένο στην προσπάθεια διάλυσης του συνδικαλιστικού κινήματος με το χτύπημα των αγωνιστικών συνδικάτων και την προώθηση του κρατικού και υποταγμένου συνδικαλισμού.

Tο συνδικάτο καλεί επίσης σε ανακοίνωσή του όλα τα ΜΜΕ να προβάλλουν τους αγώνες των εργαζομένων που γίνονται προκειμένου για να στηριχθεί η δημοκρατία στους χώρους δουλειάς, που πλήττεται από παρόμοιες δικαστικές διώξεις και από τις ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΕΡΓΩΝ που γίνονται από την Κυβέρνηση.

17/5/2013:

Το δικαστήριο αναβλήθηκε. Υπήρξε μεγάλη συμπαράσταση φορέων από όλη την Ελλάδα. Σκηνές από τη συγκέντρωση στα δικαστήρια:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα