4 Ιουλίου 2014

Κινητοποιήσεις ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ


Την Πέμπτη 3/7 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε Παναττικό συλλαλητήριο έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη, όπου από το πρωί οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε συμβολικό αποκλεισμό. Ακολούθησε πορεία προς το Σύνταγμα. 


Στην πορεία που οργανώθηκε από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ παρευρέθησαν αντιπροσωπείες συνδικάτων, πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης, δημοτικών παρατάξεων, τοπικών πρωτοβουλιών (μεταξύ τους και η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς) και πλήθος άλλων φορέων που αντιτίθενται στο ξεπούλημα της "μικρής ΔΕΗ" και συμπαρίστανται στον αγώνα των εργαζομένων της επιχείρησης. 

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση και πορεία, όπως τα κατέγραψε κάμερα της Επιτροπής Αγώνα Κηφισιάς:



Για την Παρασκευή οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ έδωσαν νέο ραντεβού στις 12:00 το μεσημέρι στα δικαστήρια στην Ευελπίδων όπου στις 13:00 θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών η προσφυγή της ΔΕΗ, που ζητάει να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα