16 Οκτωβρίου 2015

Όλοι στις διαδηλώσεις κατά του Πολυνομοσχεδίου την Παρασκευή 16/10

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου και 3ου κατά σειρά προαπαιτούμενου του 3ου μνημονίου, συνδικάτα, πολιτικά κόμματα και οργανώσεις καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις.


Η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, οι ποινές στις συντάξεις για κάθε χρόνο συνταξιοδότησης πριν από τα 67 έτη, η εξαΰλωση των επικουρικών, η νέα φοροκαταιγίδα για τα λαϊκά νοικοκυριά, η διατήρηση του ΕΝΦΙΑ, το πιο αυστηρό πλαίσιο για όσους εντάχθηκαν στη ρύθμιση των 100 δόσεων, και από την άλλη η απαλλαγή μεγάλων ομίλων από την καταβολή ανταποδοτικών τελών για τη χρήση δημοσίων εκτάσεων στις οποίες έχουν δραστηριότητες, είναι μερικά από τα μέτρα που ψηφίζονται (θα ακολουθήσει, όπως πάντα, αναλυτική κριτική των μέτρων από το ιστολόγιό μας αλλά και κινητοποιήσεις που θα οργανώσει η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς).

Δε θα σταματήσουν εδώ, αν δεν τους σταματήσουμε εμείς. Ακολουθεί 4η δέσμη μέτρων μέσα στον επόμενο μήνα, μια γεύση των οποίων πήραμε από το πόρισμα της "επιτροπής σοφών" για το ασφαλιστικό.  



Στην Αθήνα, σε συγκεντρώσεις καλούν:

Στο Σύνταγμα στις 7 το απόγευμα:
Η ΑΔΕΔΥ, η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία), η Λαϊκή Ενότητα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (με προσυγκέντρωση στις 6:30 στην πλατεία Κολοκοτρώνη), άλλα σωματεία και οργανώσεις, καθώς και διαδικτυακές πρωτοβουλίες.

Στην Ομόνοια στις 6:30 το απόγευμα:
Το ΠΑΜΕ, με προσυγκεντρώσεις στα Χαυτεία, Κάνιγγος, Πλ. Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά) και Πλ. Καραϊσκάκη, το ΚΚΕ, και άλλα σωματεία και οργανώσεις


Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ 



ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ


------------------------------------------------------------------
17/10: Φωτογραφίες από τη μεγάλη συγκέντρωση της 16 Οκτώβρη:




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα