11 Μαΐου 2011

Για την απεργιακή Συγκέντρωση και πορεία της 11 Μάη 2011

Η Πέτρα στο Σύνταγμα
Μια ακόμη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση και πορεία κατά της κυβερνητικής πολιτικής και της τρόικας έγινε στην Αθήνα την Τετάρτη 11 Μάη 2011.

Η πορεία σημαδεύτηκε από το πρωτοφανούς αγριότητας σχέδιο καταστολής της κινητοποίησης από την κυβέρνηση, που έφτασε μέχρι τη δολοφονική απόπειρα σε βάρους 31χρονου διαδηλωτή, και τον απρόκλητο τραυματισμό δεκάδων άλλων, που διαδήλωναν ειρηνικά. Η κυβέρνηση, έχοντας ήδη εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ανοχής του λαού, αδυνατώντας πλέον να πείσει ότι η πολιτική της ήταν ο μοναδικός εφικτός μονόδρομος, γνωρίζοντας ότι η πολιτική της έχει παταγωδώς αποτύχει και ότι ο λαός πια το ξέρει, ενώ ταυτόχρονα είναι υποχρεωμένη ως υποτελής να προχωρήσει σε ακόμα πιο αποκρουστικά μέτρα που της υπαγορεύουν τα αφεντικά της, έχει μόνο μια λύση για να αντιμετωπίσει το λαϊκό κίνημα: Τον αυταρχισμό, την αστυνομοκρατία, την κρατική βία και τις προβοκάτσιες ενάντια στις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Βίντεο από άγριο ξυλοδαρμό διαδηλωτή:



Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς συμμετείχε με δικό της μπλοκ στην πορεία της 11 Μάη:

Το μπλοκ της Επιτροπής Αγώνα
Η επιτροπή συμμετείχε επίσης και στη μεγάλη πορεία - απάντηση στο δολοφονικό χτύπημα της κυβέρνησης, στις 12 Μάη, μια μέρα μετά.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα