24 Ιουνίου 2011

Γενικός Ξεσηκωμός Τώρα

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ
ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΟΪΚΑΣ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΟΛΟΙ στην 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ 28 & 29/6/11
ΟΛΟΙ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, στην περικύκλωση της ΒΟΥΛΗΣ

Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 για τον σκοπό που έγινε ΠΕΤΥΧΕ αφού:

·        Oι τραπεζίτες χρηματοδοτήθηκαν με 80 δις €, οι βιομήχανοι και επιχειρηματίες εξασφάλισαν μείωση της φορολογίας κερδών και  επιδοτήσεις του μη μισθολογικού κόστους για «νέες» προσλήψεις, οι  εφοπλιστές χρηματοδοτήθηκαν με 4 δις € για να φτιάξουν πλοία στην Κίνα και γενικά η κερδοφορία του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ήταν σε υψηλά επίπεδα!!

·        Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα έχασαν αποδοχές και δικαιώματα με: Την κατάργηση των Σ.Σ.Ε. και υπονόμευση του κατώτερου μεροκάματου, τη μείωση του εργατικού εισοδήματος και αύξηση του πληθωρισμού, την απελευθέρωση των απολύσεων που εκτίναξαν την ανεργία στο 20%, και τέλος τη διάλυση του συνταξιοδοτικού συστήματος της χώρας.

Η Κυβέρνηση με ΤΡΟΪΚΑ και ΣΕΒ και την στήριξη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ ετοιμάζει τη νέα επίθεση ενάντια σε εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους με την ψήφιση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2, που θα σφαγιάσει συντάξεις, αποδοχές σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, θα υπερφορολογήσει τους μη έχοντες και κατέχοντες, ενώ θα συρρικνώσει κατά 150.000 εργαζόμενους τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, με απολύσεις μέσω ΑΣΕΠ και ξεπούλημα δημόσιων επιχειρήσεων και Δημόσιας Περιουσίας με την επιτήρηση των Τροϊκάνων.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς θα βρίσκεται πάλι εκεί:
Την Τρίτη 28/6 στις 11 π.μ. Πατησίων και Βεραντζέρου
Την Τετάρτη 29/6 στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα, Β. Σοφίας και Πανεπιστημίου, απέναντι από τη Μ. Βρεταννία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα