24 Σεπτεμβρίου 2011

Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ., έξω από την εφορία Κηφισιάς: Οργανώνουμε την άρνηση πληρωμής

Τη Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ., η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς σας καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την εφορία Κηφισιάς (Αχαρνών 43), για να συζητήσουμε και να προετοιμάσουμε την αντίσταση στις νέες φοροεπιδρομές και να να οργανώσουμε την άρνηση πληρωμής τους ενωμένοι και αποφασισμένοι.


Ο χάρτης με το σημείο συγκέντρωσης:

Προβολή Αχαρνών 43, Κηφισιά 14561 σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους


Δηλώστε τώρα συμμετοχή εδώ:

Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια τους

Αν δεν έχετε άμεση ανάγκη φορολογικής ενημερότητας, μην σπεύσετε να πληρώσετε το χαράτσι της «εισφοράς αλληλεγγύης». Ελάτε τη Δευτέρα στις 6 μ.μ. στη συγκέντρωση έξω από την εφορία με αντίγραφο του εκκαθαριστικού σας, για να αποφασίσουμε το χρόνο και τον τρόπο της μαζικής μας άρνησης πληρωμής.
Κατεβάστε εδώ «Δήλωση Αντίθεσης στην πληρωμή αντισυνταγματικής φορολογίας και Δήλωση Αδυναμίας Πληρωμής». Η δήλωση θα πρέπει να κατατεθεί στη ΔΟΥ, από όπου και θα πρέπει να ζητήσουμε αριθμό πρωτοκόλλου που πρέπει να κρατήσουμε (μαζί με αντίγραφο της δήλωσης). Στην απίθανη περίπτωση που αρνηθούν την παραλαβή, το ταχυδρομούμε με συστημένη επιστολή από τα ΕΛΤΑ, και κρατάμε το αποδεικτικό της κατάθεσης, με αντίγραφο της δήλωσης.
Ήδη, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών κατέθεσε την Παρασκευή προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του τέλους επιτηδεύματος, χαρακτηρίζοντάς το αντισυνταγματικό, παράνομο και αντίθετο με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Δείτε την εδώ.
Παράλληλα, για το τέλος επιτηδεύματος αλλά και τα άλλα χαράτσια οργανώνονται μαζικές προσφυγές από συνδικάτα, συλλόγους και δικηγορικά γραφεία. Δείτε παράδειγμα ομαδικής προσφυγής που ετοιμάζει ο Σύλλογος «Έλληνες Φορολογούμενοι», εδώ.
Για όσους δεν μπορούν να μη πληρώσουν, πληρώστε αφού καταθέσετε Δήλωση Επιφύλαξης κατά της εισφοράς, την οποία θα βρείτε εδώ. Θα μπορέσετε έτσι να συμμετάσχετε σε συλλογικές αγωγές που οργανώνονται από διάφορους φορείς.
Για το νέο τέλος ακινήτων (που θα εισπράττεται από τη ΔΕΗ), αναμένουμε την ψήφιση του σχετικού νόμου από τους "πρόθυμους", και ανάλογα με τις λεπτομέρειές του, θα οργανώσουμε την άμυνά μας. Βρείτε πάντως εδώ ένα φύλλο εργασίας που φτιάξαμε για σας και που υπολογίζει το τέλος για το ακίνητό σας.   
Ελάτε τη Δευτέρα 26/9 στις 6 μ.μ. να συζητήσουμε τους τρόπους της συλλογικής αντίδρασής μας.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα