22 Φεβρουαρίου 2012

Κυβέρνηση και τρόικα ξεπουλάνε τη χώρα, αλυσοδένουν το λαό

Με τα ΜΑΤ, τα χημικά, τις προβοκάτσιες, την αστυνομοκρατία, τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία των ΜΜΕ, οι 199 βουλευτές ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ντόρας μαζί με Βορίδη και Γεωργιάδη, την Κυριακή στις 12 Φλεβάρη προχώρησαν στην οικονομική υποδούλωση της χώρας στους Τραπεζίτες και Ευρωληστές ψηφίζοντας το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο 2 και την ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
Με βάση αυτές της συμφωνίες η Ελλάδα παραδόθηκε από τους ντόπιους συνεργάτες της Τρόϊκας στις κατοχικές δυνάμεις τους του ΔΝΤ και της Ε.Ε..
Η νέα Κατοχή περιλαμβάνει
Τα παλαιά ομόλογα ανταλλάσσονται με νέα Βρετανικού δικαίου ώστε τα δικαστήρια του Λουξεμβούργου να μπορούν να κατάσχουν τη δημόσια περιουσία.
Να γίνει ειδικός λογαριασμός αποπληρωμής του χρέους, που θα δέχεται εκτός από τα δάνεια και έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού για να ξεπληρώνονται κατά προτεραιότητα οι τοκογλύφοι.
Επίτροποι σε κάθε υπουργείο που χωρίς την υπογραφή του δε θα γίνεται τίποτα.
Εκλογές αν και όποτε αποφασίσει ο Σόιμπλε, αλλαγή του συντάγματος της χώρας επειδή το αποφάσισε ο κ Σόιμπλε.
Γελοιογραφία του Γιάννη Ιωάννου

Η άτακτη χρεοκοπία του λαού έχει συντελεσθεί αφού προβλέπονται:
  • Μείωση 22% του κατώτατου μισθού σε 586 Ευρώ, και για τους νέους 32% (510 Ευρώ) μικτά, γιατί και αυτά φορολογούνται.
  • Κατάργηση κάθε συλλογικής ρύθμισης μέσα από την αλλαγή του χρόνου και του τρόπου που ισχύουν οι Συλλογικές Συμβάσεις και της ουσιαστικής κατάργησης του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας με στόχο την κατάργηση των συνδικάτων.
  • Μείωση του επιδόματος ανεργίας σε 360 Ευρώ σε όσους από το 1.000.000 ανέργους το παίρνουν.
  • Μείωση κύριων συντάξεων πάνω από 1300 Ευρώ 15%, και επικουρικών μέχρι 20%, ενώ και άλλη μείωση αναμένεται σε λίγο.
  • Απολύσεις στο δημόσιο τομέα (πάνω από 15000 μέχρι τον Απρίλη), περικοπή δαπανών σε υγεία, φάρμακα, προνοιακά επιδόματα, παράδοση εκπαίδευσης και έρευνας σε ιδιώτες.
  • Χαράτσια, φόροι, αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ
  • Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας για ένα κομμάτι ψωμί
  • Ύφεση, λουκέτα, ανεργία, πείνα

 Το μόνο αντίπαλο δέος είναι ο λαός
Έδειξε τις διαθέσεις του την Κυριακή 12/2 με τη  μεγαλύτερη συγκέντρωση στην Αθήνα, εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, που κατέκλυσαν την Βουλή παρά τα χημικά που άρχισαν από νωρίς να διαλύουν το πλήθος χωρίς να το καταφέρουν.
Είναι η εικόνα που απέκρυψαν με επιμέλεια τα ΜΜΕ
Σήμερα η συγκυβέρνηση του ΠΑΠΑΔΗΜ(Ι)ΟΥ που στηρίζει το μαύρο μέτωπο πολιτικών και οικονομικών δυνάμεων ετοιμάζεται να ψηφίσει τον ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ όλων αυτών των βάρβαρων μέτρων.
Ο λαός, που δεν εκφοβίζεται πια, που νοιώθει στο πετσί του τις πολιτικές που τον «σώζουν», είναι αυτός που θα ανατρέψει τη νέα οικονομική κατοχή και τη κοινοβουλευτική δικτατορία των τραπεζιτών και του κεφαλαίου που προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν.
Γι αυτό σήμερα 22-2 12 στις 4 μ.μ. ανταποκρινόμενος στα καλέσματα των Συνδικάτων θα διαδηλώσει  μαζικά και ενωτικά την αντίθεσή του στην νέα κοινοβουλευτική φίεστα της συγκυβέρνησης και της Τρόϊκας μπροστά στην Βουλή.
Στην βάρβαρη επίθεση Κυβέρνησης και Τρόικας η ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι:
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ σε εργοστάσια, γραφεία, χώρους δουλειάς, γειτονιές και Πλατείες για να  ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ
Και στην κατεύθυνση αυτή, η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς σας καλεί να συμμετέχετε μαζικά στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια που οργανώνουν ο Συντονισμός  Πρωτοβάθμιων Σωματείων ή το ΠΑΜΕ.
Προσυγκέντρωση Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου στις 4 μ.μ. 

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ  Ε.Ε. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα