16 Οκτωβρίου 2011

Κινητοποίηση σήμερα με τους εργαζόμενους των ΟΤΑ, για να αποκρούσουμε τις προσπάθειες καταστολής

Όλοι σήμερα Κυριακή στις 7 μ.μ. στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Κηφισιάς, Βιλτανιώτη 29 στην Κάτω Κηφισιά, για να αποκρούσουμε μαζί με τους εργαζόμενους, την προσπάθεια καταστολής του αγώνα των εργαζομένων της καθαριότητας, αντιστεκόμενοι στον αυταρχισμό, στα σχέδια για διάλυση του κοινωνικού κράτους, ιδιωτικοποίησης των σχετικών υπηρεσιών, αύξησης του κόστους τους ώστε να γίνουν κερδοφόρες για το ιδιωτικό κεφάλαιο και φορτώματος των αυξημένων βαρών στα συνήθη υποζύγια, τους εργαζόμενους και τους δημότες.

Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς, συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, και καλεί τα μέλη και τους φίλους της στη συγκέντρωση που συγκαλούν εκτάκτως για σήμερα το απόγευμα στις 7 μ.μ., μετά από πληροφορίες για σχέδια καταστολής του αγώνα τους. Η Επιτροπή Αγώνα, συμβάλλοντας στην κινητοποίηση, ενημερώνει αυτή την ώρα το λαό της Κηφισιάς με τηλεβόα από αυτοκίνητο, στις γειτονιές της πόλης μας. 

Θα βρισκόμαστε πάλι στο πλάι των εργαζομένων και αύριο το πρωί στις 5:30 π.μ.
Δείτε το σημείο της συγκέντρωσης εδώ:


Προβολή Βιλτανιώτη 29, Κηφισιά σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα