26 Ιανουαρίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το χαράτσι στο Κέντρο της Κηφισιάς, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου

Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών αντίστασης στο χαράτσι, νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνεται από την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς ενάντια στα μέτρα ΔΝΤ – ΕΕ – Κυβέρνησης και την Πρωτοβουλία Κατοίκων Κηφισιάς ενάντια στο χαράτσι, με συμμετοχή του Δήμου Κηφισιάς, συνδικαλιστών της ΔΕΗ και δεκάδων μαζικών φορέων που έχουν προσκληθεί.
Η αφίσα της εκδήλωσης
Η συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στην πλατεία Κηφισιάς (Πλάτανος).


Στόχος είναι η μαζική – ενωτική συμμετοχή των πολιτών, η ενημέρωση όλων των δημοτών για τους τρόπους άρνησης πληρωμής του χαρατσιού, καθώς και η δραστηριοποίηση όλων των μαζικών φορέων της πόλης μας (συνδικάτα, πολιτιστικοί & εξωραϊστικοί σύλλογοι, αθλητικές ενώσεις, οργανώσεις, κινήσεις και πρωτοβουλίες), για ένα θέμα που μας καίει όλους.
Κάθε φορέας να συζητήσει το χαράτσι, να ενημερώσει τα μέλη του για τον τρόπο μη πληρωμής του, να πάρει απόφαση και να καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της 1ης Φεβρουαρίου.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ
ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΠΛΑΤΑΝΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα