5 Απριλίου 2015

Σκηνές από τις κινητοποιήσεις της Κυριακής για τα Διόδια

Σε υλοποίηση των αποφάσεων της Πανελλαδικής συνάντησης των Επιτροπών Αγώνα κατά των διοδίων που διοργανώθηκε το Σάββατο 28 Μαρτίου στην Αθήνα, διοργανώθηκαν σήμερα κινητοποιήσεις σε σταθμούς διοδίων σε διάφορα σημεία των Εθνικών Οδών. 

Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων Βορειοανατολικής Αττικής, η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς, φορείς από τους δήμους Ωρωπού, Κηφισιάς και Διονύσου, και άλλοι φορείς που τάσσονται κατά των διοδίων, διοργάνωσαν συγκέντρωση στα Διόδια των Αφιδνών:




Τις παρακάτω φωτογραφίες μας έστειλε ο φωτορεπόρτερ Ανδρόνικος Χατζηκωστής, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. 










______________________________________________________

Κινητοποίηση έγινε επίσης στα καινούργια μετωπικά διόδια Μαυρομαντήλας στη Λαμία. Το κάλεσμα για την κινητοποίηση έγινε από πολλούς φορείς όπως : Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία, Εργατικό Κέντρο, ΕΛΜΕ Φθιώτιδας, Κίνηση Πολιτών Λαμίας, Αριστερή Παρέμβαση, ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φθιώτιδας, Συντονιστική Επιτροπή Λαμίας του ΣΥΡΙΖΑ και άλλους φορείς. Το παρόν έδωσαν επίσης οι κυβερνητικοί βουλευτές Β. Κυριακάκης, Β. Λέβα,  Δ. Βέττας και ο δήμαρχος Λαμίας Ν. Σταυρογιάννης.:



______________________________________________________

Επίσης τα διόδια άνοιξαν στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. που διοργάνωσαν η "εθελοντική ομάδα δράσης νομού Πιερίας" και η "Πανπιερική επιτροπή αγώνα ενάντια στα διόδια".

Οι διαδηλωτές σήκωσαν τις μπάρες, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων από τις δώδεκα μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι, ενώ έστησαν έξι «σκιάχτρα», ένα σε κάθε σημείο διέλευσης, ως σύμβολα «αντίστασης» στις πολιτικές που ασκήθηκαν κατά το παρελθόν για τα διόδια.

Στη διαμαρτυρία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, Ζήσης Ζάννας, Μπέττυ Σκούφα και Χαρίλαος Τζαμακλής, ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης, ο αντιδήμαρχος Δίου – Ολύμπου Νίκος Λάππας και εκπρόσωποι επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα