20 Ιανουαρίου 2017

To ΔΣ Κηφισιάς για το θέμα των απλήρωτων εργαζόμενων του πάρκου Φρόλι


Την Τετάρτη 18/1 έγινε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, όπου και τέθηκε το θέμα των απλήρωτων εργαζόμενων του Χριστουγεννιάτικου πάρκου Φρόλι. Το ΔΣ τελικά δεν πήρε καμιά απόφαση. Αναδημοσιεύουμε παρακάτω σχετικό Δελτίο Τύπου των εργαζομένων. Αναμένουμε τις επόμενες εξελίξεις, και θα επανέλθουμε με πλήρη ενημέρωση και αξιολόγησή τους.

Η ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζόμενων:

Το πρώτο βήμα έγινε… 

Στις 18/01/2017 έλαβε χώρα το δημοτικό συμβούλιο της Κηφισιάς, με πρώτο έκτακτο θέμα τους απλήρωτους εργαζόμενους, της διάρκειας 05/12/16 – 08/01/17, της DFM στο Άλσος της Κηφισιάς στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο «Φρόλι». Ζητήσαμε την κάλυψη οφειλών της εταιρίας προς εμάς από τον Δήμο και την υποστήριξη του Δήμου με τη νομική του υπηρεσία στον νομικό μας αγώνα, καθώς όφειλε ως δημόσιος παράγοντας να λάβει θέση κατόπιν δικιάς μας παρέμβασης. Εν τέλει παρομοίωσαν το Άλσος της Κηφισιάς ως «εμπορικό κατάστημα» και δεν πάρθηκε καμία απόφαση, με το δημοτικό συμβούλιο να νίπτει τας χείρας του. 

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα δεδουλευμένα μας με κάθε τρόπο. 

Απλήρωτοι Εργαζόμενοι της DFM

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα