14 Ιουλίου 2017

Ο Μανώλης Γλέζος μαζί με κατοίκους στο άνοιγμα διοδίων στις Αφίδνες

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου κινητοποίηση κατοίκων της Βορειοανατολικής Αττικής με άνοιγμα των διοδίων των Αφιδνών. Την κινητοποίηση διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων ΒΑ Αττικής για κοινωνικά δικαιώματα και δημόσια αγαθά.
Μαζί μας, στην κινητοποίηση στο σταθμό διοδίων Αφιδνών, βρέθηκε ο Μανώλης Γλέζος. Για την αδικία και την κερδοσκοπία που έχει επιβληθεί στην περιοχή μας, ο αγωνιστής της Δημοκρατίας δήλωσε ξεκάθαρα : "Όποιος νοιάζεται για το λαό, να καταργήσει όλα τα διόδια".

Η παρέμβαση της Κυριακής 9/7 στα διόδια Αφιδνών, ήταν η πρώτη μετά τις κυβερνητικές δηλώσεις για την εγκατάσταση "δίκαιων" ηλεκτρονικών διοδίων και την επέκταση τους σε Μεταμόρφωση, Κηφισιά, Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο από το 2018.

Οι δρόμοι είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό, όχι μέσο κερδοσκοπίας!

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ 
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ 

 *ΑΜΕΣΗ κατάργηση των νομοθετικών ρυθμίσεων Βορίδη – Ρέππα για τα ΔΙΟΔΙΑ

       *Ακύρωση του εικοσαπλάσιου προστίμου για μη καταβολή των διοδίων, ενός προστίμου που καταλήγει στα ταμεία των εταιριών!!!!   

1 σχόλιο :

  1. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και συναγωνιστές απο την Λαικη Αντισταση Αριστερη Αντιιμεριαλιστική Συνεργασία(ΛΑ ΑΑΣ) με πανο και με μοιρασμα προκηρυξης για την κατάργηση των διοδίων στον κόσμο που περνούσε απο τις ανοικτές μπάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα