21 Μαρτίου 2019

"Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι" και στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης "Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι", συλλογική παραγωγή της Επιτροπής Αγώνα Κηφισιάς που παρουσιάστηκε στο δημαρχείο της Κηφισιάς στις 2 Φεβρουαρίου 2019, η παράσταση θα παρουσιαστεί ξανά και στη Νέα Φιλαδέλφεια, το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, Ν. Τρυπιά 45, στον 1ο όροφο.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Λαϊκή Συνέλευση και το Κοινωνικό Ιατρείο Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας.


Η παράσταση περιλαμβάνει αφήγηση, φωτογραφίες, βίντεο, ζωντανή μουσική, καθώς και δρώμενα και θεατρικά αποσπάσματα από το Μαουτχάουζεν, τη Γειτονιά των Αγγέλων και το Μεγάλο μας Τσίρκο.

Όσοι Κηφισιώτες δεν κατάφεραν να δουν την παράσταση, λόγω παράλληλων εκδηλώσεων στις 2/2/2019, αλλά και λόγω του αδιαχώρητου στην αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς, έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ελπίζουμε και οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας να απολαύσουν το ίδιο την παράσταση, να προβληματισθούν, να τραγουδήσουν και να συγκινηθούν από το λόγο, τα θεατρικά και τα τραγούδια του μεγάλου Έλληνα θεατρικού συγγραφέα, Ιάκωβου Καμπανέλλη, και να συνομιλήσουν μαζί του δημιουργικά με φόντο τη σύγχρονη Ελληνική ιστορία.

Την εκδήλωση θα προλογίσει και πάλι ο αναπληρωτής καθηγητής λογοτεχνίας στο ΑΠΘ Βασίλης Αλεξίου, ενώ θα χαιρετίσει η κόρη του συγγραφέα Κατερίνα Καμπανέλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα