9 Ιουλίου 2011

Κυβέρνηση και Τρόικα ξεπουλάνε τη χώρα

Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς εξέδωσε την παρακάτω προκήρυξη για τις εξελίξεις μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου. Η προκήρυξη μοιράστηκε στις 7/7 από πολυπληθή ομάδα μελών της Επιτροπής Αγώνα στο πανηγύρι της Αγίας Κυριακής στην Κάτω Κηφισιά. Η παρέμβαση προκάλεσε τα θετικά σχόλια του κόσμου, ο οποίος και εκδήλωνε με κάθε ευκαιρία την αντίθεσή του στην κυβερνητική πολιτική και τη στήριξή του στην προσπάθεια της Επιτροπής:

Επιτροπη Αγωνα Κηφισιας

Ενάντια στα μέτρα Δ.Ν.Τ. – Ε.Ε. – Κυβέρνησης

 http://epitropikifisias.blogspot.com/


ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ

Αυτοί έχουν τα ΜΑΤ και τα χημικά, τις προβοκάτσιες, την αστυνομοκρατία και την τρομοκρατία, τα ΜΜΕ και τους εκβιασμούς τους δικούς τους και των αφεντικών τους, της τρόικας. Ο λαός έχει το Σύνταγμα, τις πλατείες, τις απεργίες και τις διαδηλώσεις. Και έριξε την κυβέρνηση στις 15/6 για λίγες ώρες. Και έδειξε ότι όλοι μαζί μπορούμε. Ότι δε φοβόμαστε πια και δεν εκβιαζόμαστε. Και οι πλατείες ξαναγέμισαν μετά το όργιο της καταστολής.
Οι 154 του ΠΑΣΟΚ και η μια της ΝΔ ψήφισαν τελικά  μεσοπρόθεσμο και εφαρμοστικό νόμο (ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο 2). Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ! Μετά από τόνους χημικών και απίστευτη αστυνομική βία, μετά από ένα τριήμερο πολεμικών επιδρομών ΜΑΤ, παρακρατικών μηχανισμών και Χρυσαυγιτών, ενάντια σε εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτών που αγωνίζονταν με απεργίες και συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και τους δρόμους θυμίζοντας μέρες ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. Δικαιολογημένα κυριάρχησε το σύνθημα:
ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ’73.
Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο 2 προβλέπει: Εργασιακές συνθήκες μεσαίωνα, με εργαζόμενους σκλάβους, με καταργημένες Συλλογικές Συμβάσεις, νέους άνεργους ή με μισθούς πείνας, εκατοντάδες χιλιάδες απολυμένους στον ιδιωτικό αλλά και στο δημόσιο τομέα, φοροεπιδρομή στους φτωχούς με επιβάρυνση 300%, σάρωμα μικρομεσαίων και αγροτών, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και υπηρεσιών  50 δις Ευρώ (ΔΕΚΟ, Οργανισμούς, λιμάνια, παραλίες, βουνά), διάλυση παιδείας, υγείας, πρόνοιας, έρευνας.
Γιατί; Για τα κέρδη Βιομήχανων, Τραπεζιτών, Επενδυτών και τη διάσωση του ΕΥΡΩ. Και για να μας πάρουν πίσω τις καταχτήσεις ενός αιώνα, να καταργήσουν την Εθνική ανεξαρτησία της χώρας και τη λαϊκή κυριαρχία.
Η Πατρίδα μας μπήκε σε επιτήρηση με τοποτηρητές Τροϊκάνους ανά υπουργείο, τις δυνάμεις καταστολής σε συνεχή επαγρύπνηση για τη διάλυση των λαϊκών κινητοποιήσεων, τους προβοκάτορες σε καθημερινή δραστηριοποίηση.
Στην βάρβαρη επίθεση Κυβέρνησης και Τρόικας η ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι:
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ σε εργοστάσια, γραφεία, χώρους δουλειάς, γειτονιές και Πλατείες για
ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ  Ε.Ε. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η Επιτροπή Αγώνα θα πάρει το επόμενο διάστημα πρωτοβουλίες για να γίνει κάθε γειτονιά κάθε πλατεία κάθε χώρος δουλειάς εστία αντίστασης ανατροπής και πάλης

Επιτροπη Αγωνα Κηφισιας

Εναντια στα μετρα Δ.Ν.Τ. – Ε.Ε. – Κυβερνησης


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα