17 Οκτωβρίου 2011

Αν όχι τώρα, πότε;

Προκήρυξη της Επιτροπής Αγώνα, που μοιράστηκε όλη την προηγούμενη εβδομάδα σε εξορμήσεις μελών της επιτροπής σε γειτονιές της Κηφισιάς, Κάτω Κηφισιάς, Νέας Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας, σε σούπερ μάρκετ, λαίκές αγορές καθώς και στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους του Δήμου Κηφισιάς. Με τηλεβόα από αυτοκίνητο καλείται ο λαός της πόλης μας σε συμμετοχή στην απεργία και τις μεγάλες συγκεντρώσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης. Όλοι στους δρόμους!

Προσυγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα την Τετάρτη 19/10, Βεραντζέρου και Πατησίων στις 10 π.μ.)

Συγκοινωνίες Τετάρτη & Πέμπτη:
Όλα τα μέσα λειτουργούν, εκτός από τα τραίνα του ΟΣΕ, τον Προαστιακό και τα ταξί. Το μετρό δεν λειτουργεί ανάμεσα στο σταθμό Δουκίσης Πλακεντίας και το Αεροδρόμιο.


Επιτροπη Αγωνα Κηφισιας

Ενάντια στα μέτρα Δ.Ν.Τ. – Ε.Ε. – Κυβέρνησης


Αν όχι τώρα, πότε;

ΟΛΟΙ στην 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ 19-20/10

Τώρα που κυβέρνηση, ΔΝΤ, ΕΕ, με την ψήφιση του ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ:
  • Απολύουν (μέσω εφεδρείας) 30.000 εργαζόμενους του δημοσίου με προοπτική τις 200.000 μέχρι το 2015, εκτός από τις χιλιάδες απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα βυθίζοντας την χώρα στην ανεργία και την εξαθλίωση.
  • Σφαγιάζουν μισθούς και συντάξεις στο δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα με την αντισυνταγματική κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων
  • Υπερφορολογούν κι άλλο (!) τους μη έχοντες ενώ προστατεύουν τη φοροδιαφυγή.
  • Ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία για ένα κομμάτι ψωμί, υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας για πάντα.
  • Οργανώνουν με ή χωρίς “κούρεμα” την χρεοκοπία που ήδη έχουν φορτώσει στον λαό προκειμένου να σώσουν το Ευρώ και τα αφεντικά από το νέο κραχ.

Τώρα που κατάλαβε και ο τελευταίος από μας:
  • Ότι η χρηματοπιστωτική κρίση που προκλήθηκε από την τεράστια συσσώρευση του πλούτου, φορτώθηκε από τις κυβερνήσεις στα κράτη και τελικά στους λαούς
  • Ότι η οικονομική διακυβέρνηση του Ευρώ, το ίδιο το Ευρώ επιτείνει το πρόβλημα με την εμμονή στην πολιτική ακριβώς που δημιούργησε την κρίση.
  • Ότι η πολιτική, οικονομική εξουσία και τα ΜΜΕ, στο πολυδιαφημιζόμενο σύστημα της “αγοράς”, με την διαφθορά και την διαπλοκή, ολοκλήρωσαν το χτύπημα του λαού.

Θα περιμένουμε κι άλλο; Θα περιμένουμε άραγε ποιόν, έξω από μας;

Στις 19 Οκτώβρη δεν είναι απλά μια απεργία. Είναι η κρίσιμη πολιτικά ημέρα. Που θα μετρήσει ο λαός το μπόι του, θα γεμίσει δρόμους και πλατείες, θα καταγράψει φίλους και εχθρούς, θα αναμετρηθεί με την κυβέρνηση και την τρόικα, θα μετρήσει τις μέρες εκείνων που όλα τα μετρούν με βάση το χρήμα, που παίρνουν νέα μέτρα χωρίς τελειωμό, θα φέρει την ανατροπή.

Για αυτό η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς καλεί όλους στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ στις 19 και 20 Οκτώβρη 2011 που αναγκάστηκαν να εξαγγείλουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και στα συλλαλητήρια των συνδικάτων του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΩΝ Α’ ΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ και συνδικάτων του ΠΑΜΕ. (Προσυγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα την Τετάρτη 19/10, Βεραντζέρου και Πατησίων στις 10 π.μ.)

ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ – ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ


Επιτροπη Αγωνα Κηφισιας

Εναντια στα μετρα Δ.Ν.Τ. – Ε.Ε. – Κυβερνησης

E-mail: epitropikifisias@gmail.com    Tηλ.: 6974105775

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα