18 Νοεμβρίου 2012

Η πορεία του Πολυτεχνείου 2012

Με τα συνθήματα της εξέγερσης του '73 πιο επίκαιρα από ποτέ, με την προσπάθεια "αναθεώρησης" της ιστορίας από την ακροδεξιά επί το χουντικότερον, με το λαό αντιμέτωπο με τη νέα κατοχή της εξωτερικής και της εσωτερικής τρόικας, με τη δημοκρατία ξανά στο απόσπασμα, και με την προσπάθεια της κυβέρνησης με κλείσιμο σταθμών του μετρό (και όχι μόνο) να αποτρέψει τη συμμετοχή στην πορεία, πραγματοποιήθηκε φέτος η πορεία του Πολυτεχνείου.

Η προκλητική προσπάθεια της κυβέρνησης της υποτέλειας να αποτρέψει τη μαζική συμμετοχή με το κλείσιμο 10 σταθμών του μετρό, από την Εθνική άμυνα μέχρι την Ακρόπολη (!!!!) δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Οι προορισμοί της πορείας ήταν φέτος 2: Η Αμερικάνικη πρεσβεία αλλά και η πρεσβεία του Ισραήλ (λόγω των τελευταίων εξελίξεων στη Λωρίδα της Γάζας). Τα ΜΑΤ είχαν αποκλείσει με φράγματα από κλούβες τους δρόμους προς την πρεσβεία του Ισραήλ, ο δρόμος ωστόσο άνοιξε μετά από διαπραγματεύσεις μιας περίπου ώρας.
Δείτε παρακάτω ολόκληρη την πορεία από την κεφαλή μέχρι το τέλος της.


Ο δρόμος του Νοέμβρη μας οδηγεί στους νέους αγώνες που βρίσκονται μπροστά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα