24 Μαΐου 2014

Τηλεοπτικές και άλλες απάτες

Η μεγάλη τηλεοπτική απάτη που σκηνοθετήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Σύνταγμα, με την πιο αποτυχημένη συγκέντρωση πολιτικού κόμματος από τη μεταπολίτευση και μετά (την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Σαμαρά) να εμφανίζεται "μεγάλη" τηλεοπτικά, αποκαλύφτηκε μέσω του διαδικτύου.

Η αποτυχημένη συγκέντρωση Σαμαρά στο Σύνταγμα

Ολόκληρο το Σύνταγμα άδειο, με τον ελάχιστο κόσμο μαζεμένο στον κεντρικό άξονα της πλατείας, με αυτοκίνητα να κινούνται στους γύρω δρόμους, την εξέδρα του ομιλητή στο κάτω μέρος της πλατείας (για να μη φαίνεται το κενό πίσω της). Και την κάμερα που μετέδιδε τη συγκέντρωση από γερανό, περιέργως ακίνητη, μην τυχόν και δείξει κατά λάθος το κενό.

Αλλά από άλλη κάμερα, φαίνεται η αλήθεια που έρυψαν τα ΜΜΕ της διαπλοκής:
 


Δείτε στο παραπάνω βίντεο στο 1:47 τη στιγμή που εμφανίζεται ο Σαμαράς και εκθειάζει τη συγκέντρωση, την απόλυτη αποτυχία της οποίας γνώριζε.

Έτσι για τη σύγκριση, δημοσιεύουμε ξανά παρακάτω φωτογραφία από τη μεγάλη συγκέντρωση του λαού στον ίδιο χώρο τέτοια εποχή το 2011, χωρίς γερανούς και εξέδρες:

29/5/2011 Μεγαλειώδης συγκέντρωση του λαού στο Σύνταγμα

Έχει κανείς πλέον καμμιά αμφιβολία, ότι οι ίδιοι άνθρωποι που σκηνοθέτησαν την "τηλεοπτική' αυτή απάτη, δεν σκηνοθέτησαν και όλες τις άλλες απάτες; Την απάτη της "διάσωσης" της χώρας (την ώρα που την κατέστρεφαν); Την απάτη της ανάπτυξης που θα έρθει; Την απάτη των 770.000 θέσεων εργασίας; Την απάτη του "δεν θα πάρουμε νέα μέτρα"; Την απάτη του Ζαππείου 1 & 2; Την απάτη των προεκλογικών (το 2012) δεσμεύσεων για διαπραγμάτευση;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα