22 Ιουνίου 2015

Υπογράφουμε για να σταματήσουν ΤΩΡΑ οι διώξεις για τους αγωνιστές ενάντια στα διόδια!


Ενώ οι διώξεις των αγωνιστών για τα διόδια συνεχίζονται (δείτε για παράδειγμα εδώ), ενώ η τροχαία διεξάγει προκαταρκτική εξέταση και για πρόσφατες κινητοποιήσεις στην περιοχή μας, και ενώ το Σεπτέμβρη διεξάγονται 3 σχετικές δίκες (αστικές και ποινικές), ξεκίνησε συλλογή υπογραφών για να σταματήσουν τώρα αυτές οι διώξεις.

Πατήστε εδώ για να προσθέσετε τη δική σας υπογραφή. Έτσι στα δικαστήρια, σε όποια πόλη και αν γίνονται, αλλά και στα υπουργεία, θα βρισκόμαστε και όλοι εμείς.

Οι διώξεις πρέπει να σταματήσουν, τώρα!
_________________________

Σύμφωνα με την Αυγή, "την πρόθεσή του να αναλάβει πρωτοβουλία που θα ρυθμίζει το ζήτημα των διωκόμενων πολιτών οι οποίοι έχουν λάβει μέρος στις κινητοποιήσεις ως μέλη των κινημάτων κατά των διοδίων εξέφρασε χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ."

Καλοδεχούμενη η πρωτοβουλία, η συλλογή υπογραφών ίσως να την επιταχύνει, και να την κάνει πιο αποτελεσματική. Θα είμαστε εδώ για να δούμε τα αποτελέσματά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα