7 Ιουνίου 2015

Στιγμιότυπα από την αντιφασιστική συναυλία στο Μαρούσι

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου και ιδιαίτερα νεολαίας, πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι μεγάλη αντιφασιστική συναυλία. Λεπτομέρειες από την προκήρυξη - πρόσκληση με το πολιτικό πλαίσιο, καθώς και την αφίσα της εκδήλωσης θα βρείτε εδώ.Δημοσιεύουμε παρακάτω στιγμιότυπα από τη συναυλία, όπως τα κατέγραψε η κάμερα της Επιτροπής Αγώνα Κηφισιάς:

Μετά από σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους των διοργανωτών, του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αμαρουσίου και Βορείων Προαστίων, την έναρξη της συναυλίας έκανε το συγκρότημα 
United Crew:


Στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή οι Proletkult RadioΑκολούθησαν οι Twinsanity και ο DJ Micro:Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη σκηνή ανέβηκαν οι Τοξικά Απόβλητα:Τη συναυλία έκλεισε το γνωστό συγκρότημα  Radio Sol, στιγμιότυπα της οποίας δυστυχώς δεν καταφέραμε να τραβήξουμε, και ζητάμε συγνώμη γι αυτό.

Η συναυλία τελείωσε γύρω στις 2:30, και το νέο αντιφασιστικό ραντεβού καθορίστηκε για το Σάββατο 20 Ιουνίου στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, στη μεγάλη αντιφασιστική πορεία.


ΣΑΒΒΑΤΟ, 20 ΙΟΥΝΗ 6 μ.μ.
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΣΤ. ΗΣΑΠ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα