23 Μαΐου 2018

Επώδυνη απώλεια

Την Τρίτη 22/5 το πρωί, έφυγε από κοντά μας μετά από σύντομη αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο, ο ενεργός πολίτης και φίλος της Επιτροπής μας, οδοντίατρος Άθως Κολιανδρής. Η πολιτική κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 23 Μαίου στις 6 μ.μ. στο νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας.


Αντιγράφουμε από τη Νέα Ερυθραία On line:


Γεννημένος στην Κύπρο, εγκαταστάθηκε στην πόλη μας στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Αγάπησε την Νέα Ερυθραία σαν πατρίδα του, την υπηρέτησε ως επιστήμονας και πολίτης. Αφοσιωμένος σύζυγος της Ήρας Αγουρίδα και πατέρας του Αντρέα και του Χαράλαμπου.

Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Ξεχώριζε για το πλατύ του χαμόγελο, την καλοσύνη του, την διάθεση προσφοράς και ανιδιοτελούς βοήθειας στον συνάνθρωπο χωρίς διακρίσεις.

Δραστήριος και μάχιμος πολίτης στο χώρο της Αριστεράς, ιδρυτικό μέλος των δημοτικών κινήσεων στο Δήμο Νέας Ερυθραίας Ουράνιο Τόξο, Πανερυθραϊκή Ενότητα, Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση και ΑΝΑΣΑ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, συμμετείχε στα κοινά γιατί το θεωρούσε αυτονόητη υποχρέωσή, χωρίς ενδιαφέρον για αξιώματα, με σπάνιο πολιτικό ήθος, ευγενικός και νηφάλιος, επέλεγε πάντα το διάλογο, απέφευγε την σύγκρουση και τη πόλωση.

Συμμετείχε στις διοικήσεις των κοινωνικών δομών του πρώην Δήμου Ν. Ερυθραίας και μετέπειτα Κηφισιάς.Από το 2011 συμμετείχε ενεργά στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης της  Αθήνας όπου υπηρέτησε για έξι συνεχόμενα χρόνια ως γιατρός.

Οικογένεια,  φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετήσουν τον Άθω, αύριο Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στις 6 το απόγευμα με πολιτική κηδεία στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Προσθέτουμε και τα δικά μας ειλικρινή συλληπητήρια στους φίλους και συγγενείς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα