28 Ιανουαρίου 2016

Ο πλειστηριασμός στο Μαρούσι δεν έγινε


Τελικά ο πλειστηριασμός της Τετάρτης 27/1/2016 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου αναβλήθηκε για πολλοστή φορά. 

Γύρω στα 50 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Κηφισιάς, με μεγάλη συμμετοχή νεολαίας από το Μαρούσι και την Κηφισιά, με παρουσίες από όλους τους πολιτικούς χώρους, ανένταχτους και πολίτες που ήρθαν να συμπαρασταθούν στο συνάνθρωπό τους.


Κανένας απεργοσπάστης συμβολαιογράφος δεν παρουσιάστηκε στο χώρο του δικαστηρίου, τουλάχιστον εμφανώς. Αν υπήρχε κάποιος τέτοιος, προφανώς κατάλαβε και δεν έκανε τον κόπο να εμφανιστεί. Μετά τις 5 μ.μ. (ώρα λήξης των πλειστηριασμών), οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν. Η ανακούφιση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των ενδιαφερόμενων, που ευχαρίστησαν τους συγκεντρωμένους για τη βοήθειά τους.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Γιατί ένα είναι σίγουρο. Ότι δε θα σταματήσουν!

Φωτογραφίες από τη χθεσινή κινητοποίηση:




Η άδεια έδρα
 

1 σχόλιο :

  1. ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ: Αντιγράφουμε από πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Κηφισιά" της 12/2/2016: "Στην εξώπορτα του Ειρηνοδικείου της οδού Πεντέλης, γύρω στα 10 άτομα είχαν για καλό και για κακό συγκεντρωθεί, μήπως κάποιος δικηγόρος είχε κατορθώσει να πάρει την ειδική άδεια που θα του επέτρεπε να παραστεί στο δικαστήριο."

    Προφανώς, κανένας δημοσιογράφος ή συνεργάτης της εφημερίδας δεν παραβρέθηκε στο Ειρηνοδικείο τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Αλλιώς θα είχε δει τουλάχιστον 50 άτομα, άλλα στο πεζοδρόμιο έξω από το Ειρηνοδικείου, άλλα στον ακάλυπτο χώρο έξω από την είσοδο του Ειρηνοδικείου, και άλλα μέσα στη αίθουσα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εφημερίδα διαστρεβλώνει γεγονότα, ούτε η πρώτη φορά που παρουσιάζει γεγονότα κατά το δοκούν, ενώ κανείς συνεργάτης της δεν ήταν παρών. Ως εδώ όμως. Αν η εφημερίδα ήταν παρούσα, ας το αποδείξει, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα και τους ισχυρισμούς της για τα 10 άτομα. Διαφορετικά ας επανορθώσει, στην πρώτη σελίδα, όπου ήταν και το παραπάνω σχόλιο. Αναμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα