15 Οκτωβρίου 2014

Σκηνές από την αντιφασιστική Συναυλία στο Μαρούσι, μεγάλη πορεία την Πέμπτη 16/10

Ένα ακόμη μήνυμα κατά του ανοίγματος γραφείων της «Χρυσής Αυγής» στο Μαρούσι, αλλά και κατά του φασισμού γενικότερα, δόθηκε από τους πολίτες των Βορείων Προαστίων την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου το απόγευμα, στο σταθμό ΗΣΑΠ του Αμαρουσίου.

Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Φορέων και Συλλογικοτήτων Αμαρουσίου και Βορείων Προαστίων οργάνωσε Αντιφασιστική Συναυλία, η οποία κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Δείτε τη σχετική προκήρυξη, την αφίσα της συναυλίας και τις συμμετοχές, εδώ.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από τις παρεμβάσεις του Τάσου Σπυρόπουλου εκπροσώπου της Πρωτοβουλίας και του Θανάση Βούλγαρη εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Κηφισιάς, καθώς και από τη συναυλία:



Κατά τη διάρκεια της συναυλίας προβλήθηκε βίντεο με αποσπάσματα από αντιφασιστικές κινητοποιήσεις στα Βόρεια Προάστεια το τελευταίο διάστημα, καθώς και με φωτογραφίες από την εγκληματική ιστορία του φασισμού παγκοσμίως & στην Ελλάδα, αντιφασιστικά συνθήματα, γελοιογραφίες και σκίτσα από όλο τον κόσμο:



Μεγάλη Αντιφασιστική Συγκέντρωση και Πορεία την Πέμπτη 16/10

Την Πέμπτη 16/10 η ίδια Αντιφασιστική Πρωτοβουλία οργανώνει μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο, με συγκέντρωση στις 6:30 μ.μ. πάλι στο σταθμό του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου. Καλούμε κάθε αντιφασίστα και δημοκράτη να συμμετάσχει στην πορεία, για να δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα στην παράνομη παραμονή της ΧΑ στο συγκεκριμένο χώρο στο Μαρούσι (δείτε τη σχετική καταγγελία εδώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα