16 Οκτωβρίου 2014

Βίντεο από την Αντιφασιστική Διαδήλωση στο Μαρούσι

Mεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο διοργανώθηκε την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, με συγκέντρωση στις 6:30 μ.μ. στο σταθμό του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου και πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κηφισίας. Τη διαδήλωση οργάνωσε η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Φορέων και Συλλογικοτήτων Αμαρουσίου και Βορείων Προαστίων, με κεντρικό αίτημα να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής:

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τη διαδήλωση:Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν αποκλείσει την έξοδο προς την Κηφισίας, λίγο πριν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, και απέτρεψαν την προσέγγισή τους από τους διαδηλωτές.

Ο αγώνας συνεχίζεται, για την απομάκρυνση των γραφείων της Χρυσής Αυγής απότο Μαρούσι, που μοιάζει να είναι κοντά... Αλλά όχι μόνο: Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό θα συνεχιστεί, μέχρι να ξεριζωθεί κάθε φασιστική αντίληψη και πραχτική από ένα λαό σαν τον Ελληνικό, με τόσο μεγάλη αντιφασιστική ιστορία.

Ούτε στο Μαρούσι, ούτε πουθενά
Τσακίζουμε το φασισμό σε κάθε γειτονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα