18 Οκτωβρίου 2014

Μουσική βραδιά του Συλλόγου Εργατικών και Κάτω Κηφισιάς

Μουσική βραδιά με έντεχνα, λαϊκά, ρεμπέτικα και δημοτικά τραγούδια πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο ανοιχτό θεατράκι των Εργατικών της Κάτω Κηφισιάς. 

Από τη βραδιά που οργάνωσε ο γνωστός για την πολύπλευρη κοινωνική προσφορά του στους κατοίκους των Εργατικών,  Σύλλογος Εργατικών και Κάτω Κηφισιάς, μαγνητοσκοπήσαμε αποσπάσματα, και σας τα μεταφέρουμε












Την αρχή έκανε από νωρίς το απόγευμα η Παιδική Χορωδία του Συλλόγου, σε διεύθυνση του Μάριου Πάλλα, που είναι ο δάσκαλος και διευθυντής της:




Τη μικρή ορχήστρα συναποτέλεσαν οι:

Χάρης Σακαλής:             Κιθάρα - τραγούδι
Γιάννης Κοτζιβασιλείου:    Κιθάρα
Βαγγέλης Πατσιατζής:     Αρμόνιο

Η χορωδία, με ζωή ήδη ένα χρόνο, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους θεατές, και στους συγγενείς και φίλους των παιδιών που καμάρωσαν τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.


Το πρόγραμμα συνεχίστηκε λίγο αργότερα με έντεχνη Ελληνική μουσική, λαϊκά, ρεμπέτικα και δημοτικά, που ξεσήκωσαν τον κόσμο στην πίστα: 



Έπαιξαν και τραγούδησαν οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες:

Στέλιος Μυλόβας:             Τραγούδι - τουμπελέκι
Γιώργος Παπαδόπουλος:     Κιθάρα
Στέλιος Μελένιος:             Μπουζούκι
Κατερίνα Πετροπούλου:     Τραγούδι


Η όμορφη βραδιά τελείωσε αργά το βράδυ, με τους διοργανωτές να μην κρύβουν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία της εκδήλωσης, που τους αποζημίωσε για την κούραση της διοργάνωσης.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα